ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ NEWSLETTER ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
logo H ηλεκτρονική ανάγνωση όπως δεν τη "διαβάσατε" ποτέ
Share |
Διαβάστε...:
  Οι τρεις κανόνες επιτυχίας στις πωλήσεις e-books  Black Crown: Το gaming στον κόσμο των εκδόσεων  Η Google στην αγορά σχολικών βιβλίων  
περισσότερα...   rss
 
 
 


 
Βρίσκεστε εδώ: Συγγραφείς / Ρεγκούκος Παναγιώτης Γ.
Επιστροφή Εκτύπωση
 

Ρεγκούκος Παναγιώτης Γ.


Ο Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, γεννήθηκε το 1953 και στην Ελλάδα είναι γνωστός ως συγγραφέας βιβλίων επαγγελματικού περιεχομένου, θεμάτων προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης, ως εισηγητής σεμιναρίων και ομιλητής.

Τα τελευταία 20 χρόνια, θητεύει στην Ατομική Ψυχολογία του ¶.¶ντλερ, στην παιδαγωγική μέθοδο του Ρ.Ντράϊκωρς και έχει γράψει τα βιβλία: «ΠΛΟΥΤΟΣ», «Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» και «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ», που απευθύνονται σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την ζωή τους και να μάθουν την τέχνη της διαπαιδαγώγησης. Το βιβλίο του «ΠΛΟΥΤΟΣ» έχει μεταφραστεί στην αγγλική γλώσσα και κυκλοφορεί μέσω του γνωστού ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου AMAZON.

Έχει μελετήσει σε βάθος όλα τα βιβλία του Paulo Coelho και τις ιδέες που περιέχουν και έχει γράψει για το καθένα ένα αντίστοιχο, στο οποίο αντιπαραβάλει τις δικές του θέσεις, δημιουργώντας έτσι έναν ιδιότυπο «διάλογο» με τον γνωστό συγγραφέα, που προσφέρει στους αναγνώστες του μια νέα διαφορετική αλλά και δημιουργική «ανάγνωση» των βιβλίων του.

Παράλληλα διατηρεί στο Facebook ειδική σελίδα με όνομα «Beyond Paulo Coelho», όπου και συνεχίζει τον διάλογο με μηνύματα, παραθέτοντας τις δικές του ιδέες, σε κάθε μία από εκείνες που δημοσιεύει ο διάσημος συγγραφέας, στην δική του σελίδα ή στο blog του ή στις σελίδες του σε άλλες γλώσσες. Κάθε μέρα θα βρείτε ένα ή περισσότερα μηνύματα διαλόγου, που αν τα συγκεντρώσετε, θα δημιουργήσετε ένα εγχειρίδιο κα-θημερινής έμπνευσης για την αυτογνωσία σας.

Με τον τρόπο αυτόν, έχει δημιουργηθεί για πρώτη φορά διεθνώς, ένας αντίλογος που εμπλουτίζει τις ιδέες των ήδη αναγνωστών και φίλων του Paulo Coelho. Για πρώτη φορά ένας συγγραφέας και μάλιστα έλληνας, στέκεται ισότιμα απέναντι στον P.C. με τις δικές του ιδέες, σε αντιπαράθεση και συμπλήρωση των δικών του. Αυτό συνιστά μια σημαντική εξέλιξη στα εκδοτικά χρονικά, όπου οι αναγνώστες θα έχουν την δυνατότητα να συγκρίνουν ιδέες, αντιλήψεις και πεποιθήσεις, ώστε να σχηματίσουν την δική τους και να σταματήσουν να δέχονται παθητικά μόνο ότι τους προσφέρεται.

Η αρχή του διαλόγου αυτού γίνεται με το «Πέρα από τον Αλχημιστή» και συνεχίζεται με το «Πέρα από κάθε Χειρόγραφο» και σε αμέσως μετά με τα «Πέρα από το Aleph» και το «Εγχειρίδιο του Πολεμιστή της Ειρήνης» (ένα σημαντικό μανιφέστο υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης όλων των λαών της γης).

Ο Παναγιώτης Ρεγκούκος, είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συγγραφέα Παναγιώτη Γ. Ρεγκούκο, στην σελίδα του στο Facebook με όνομα “Panagiotis G. Regoukos” ή να του στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@pregoukos.gr Θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σας και θα δημοσιεύσει σχόλια που είναι σύντομα, διεισδυτικά και που θα εμπλουτίζουν το θέμα στο οποίο αναφέρονται.

Τέλος, μπορείτε να επισκεφτείτε την προσωπική του ιστοσελίδα στην διεύθυνση : http://www.pregoukos.gr/ όπου θα γνωρίσετε όλο το έργο του συνολικά.

Βιβλία του Συγγραφέα στη Βιβλιοθήκη

footer splitter
                 
 
Marginalia
arrows Πού απευθύνεται
 
Ηλεκτρονική Ανάγνωση
arrows Eξελίξεις
arrows Θέσεις, Απόψεις, Συνεντεύξεις
arrows Τα eBooks και οι συντελεστές τους
arrows Οι συσκευές ανάγνωσης και το λογισμικό τους
arrows Η Αλίκη στο Σχολείο των Προκλήσεων (υλικά)
arrows Επιληψία, Αγάπη μου (υλικά)
 
Υπηρεσίες multiimedia
arrows Από το χαρτί (και όχι μόνο) στην οθόνη…
arrows Σχεδιασμός, παραγωγή πολυμεσικού περιεχομένου και σελιδοποίηση
arrows Συγκρότηση eBook
arrows Περιεχόμενο στο Διαδίκτυο: Πέρα από την ιστοσελίδα
footer bot