ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ NEWSLETTER ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
logo H ηλεκτρονική ανάγνωση όπως δεν τη "διαβάσατε" ποτέ
Share |
Διαβάστε...:
  Οι τρεις κανόνες επιτυχίας στις πωλήσεις e-books  Black Crown: Το gaming στον κόσμο των εκδόσεων  Η Google στην αγορά σχολικών βιβλίων  
περισσότερα...   rss
 
 
 


 
Βρίσκεστε εδώ: Συγγραφείς / Καμπάνη, Ελισσάβετ
Επιστροφή Εκτύπωση
 

Καμπάνη, Ελισσάβετ


Η Ελισσάβετ Καμπάνη είναι μαθηματικός, διδάκτωρ στη Διδακτική των Μαθηματικών (Π.Τ.Δ.Ε. Ιωαννίνων, 2003) με θέμα διατριβής Ο Ρόλος των Αναπαραστάσεων στη Λύση Μαθηματικών Προβλημάτων. Κατέχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηματικών (Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, 1997)  με θέμα διπλωματικής Η Επίδραση των Μαθηματικών στη Ζωγραφική των Αρχών του 20ου Αιώνα. Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Έχει υπηρετήσει την Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από κάθε θέση της. Σαν Σχολική Σύμβουλος Μαθηματικών (Γ΄ Περιφέρεια της Αθήνας, 2007– 2010), σαν Διευθύντρια (5ο Γυμνάσιο Αλίμου, 2002-2007), σαν αποσπασμένη στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Μονάδα Υποστήριξης των Σχολείων Εφαρμογής Πειραματικών Προγραμμάτων στην Εκπαίδευση (ΣΕΠΠΕ) του Τμήματος Αξιολόγησης, 1997-1999), ενώ από το 1982 δίδασκε σε Γυμνάσια και Λύκεια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Η εκπαιδευτική και επιστημονική της πορεία μέσα στο σχολείο συνδυάστηκε, σε όλη τη διαδρομή, με την καλλιτεχνική έκφραση. Η διδασκαλία συγχωνεύτηκε με καλλιτεχνικές δράσεις και άλλες μορφές έκφρασης όπως θεατρικές ομάδες, λογοτεχνία, συγγραφή σχολικών βιβλίων, δημιουργική γραφή, ενώ εμπλουτίστηκε με συνέδρια και σεμινάρια ψυχολογίας.


Κατά τη διάρκεια της καριέρας της ασχολήθηκε, ακόμα, με καινοτόμα και ευρωπαϊκά προγράμματα (Comenius, Lingua, Arion, ΣΕΠΠΕ) που της έδωσαν την ευκαιρία να επισκεφθεί σχολεία και πανεπιστήμια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και να γνωρίσει τα αντίστοιχα σχολικά συστήματα.


Η Ελισσάβετ Καμπάνη, βγαίνοντας στη σύνταξη, διατηρεί τις ανησυχίες της για την εκπαίδευση. Απόδειξη το βιβλίο αυτό, που επιχειρεί να αποτυπώσει τη διαδρομή μιας ζωής και να μεταφράσει την πείρα σε Λογοτεχνία.

Βιβλία του Συγγραφέα στη Βιβλιοθήκη

footer splitter
                 
 
Marginalia
arrows Πού απευθύνεται
 
Ηλεκτρονική Ανάγνωση
arrows Eξελίξεις
arrows Θέσεις, Απόψεις, Συνεντεύξεις
arrows Τα eBooks και οι συντελεστές τους
arrows Οι συσκευές ανάγνωσης και το λογισμικό τους
arrows Η Αλίκη στο Σχολείο των Προκλήσεων (υλικά)
arrows Επιληψία, Αγάπη μου (υλικά)
 
Υπηρεσίες multiimedia
arrows Από το χαρτί (και όχι μόνο) στην οθόνη…
arrows Σχεδιασμός, παραγωγή πολυμεσικού περιεχομένου και σελιδοποίηση
arrows Συγκρότηση eBook
arrows Περιεχόμενο στο Διαδίκτυο: Πέρα από την ιστοσελίδα
footer bot