ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ NEWSLETTER ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
logo H ηλεκτρονική ανάγνωση όπως δεν τη "διαβάσατε" ποτέ
Share |
Διαβάστε...:
  Οι τρεις κανόνες επιτυχίας στις πωλήσεις e-books  Black Crown: Το gaming στον κόσμο των εκδόσεων  Η Google στην αγορά σχολικών βιβλίων  
περισσότερα...   rss
 
 
 


 
Βρίσκεστε εδώ: Συγγραφείς / Καλλίμαχος, Κωνσταντίνος
Επιστροφή Εκτύπωση
 

Καλλίμαχος, ΚωνσταντίνοςΟ Κωνσταντίνος Καλλίμαχος (47), αριστούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και Διδάκτορας Νεοελληνικών Σπουδών διδάσκει, από 15ετίας, Νέα Ελληνική Λογοτεχνία και Νεότερη Ιστορία σε ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της δευτεροβάθμιας και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο. Παράλληλα, ειδικά τα τελευταία οκτώ χρόνια, βρίσκεται συστηματικά στο πλευρό των ατόμων με επιληψία αγωνιζόμενος ενάντια στο στίγμα και τον κοινωνικό αποκλεισμό που υφίστανται οι συμπολίτες του ασθενείς με επιληψία ή και τα άρρωστα παιδιά τους.               

Τα βιβλία του στην Κύπρο εκδίδονται, κατά την τελευταία δεκαετία, από τις καταξιωμένες ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΓΑ και είναι κυρίως πρωτότυπα σχολικά βοηθήματα μεγάλης αποδοχής για το Λύκειο και το Πανεπιστήμιο:

• ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (380 σελίδες – Λευκωσία, 2002, 2003, 2004 & 2005)
• ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (400 έγχρωμες σελίδες – έκδοση πολυτελείας, 2009 & 2010)
• ΔΟΚΙΜΙΑΚΟΣ & ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ 1ος Τόμος (640 σελίδες), 2ος Τόμος (932 σελίδες, 2012) και 3ος Τόμος το 2013 (640 σελίδες)    

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΓΑ, από το Φεβρουάριο του 2011,  κυκλοφορούν αφιλοκερδώς το έντυπο βιβλίο του Κωνσταντίνου Καλλίμαχου ΕΠΙΛΗΨΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.

Ο Κωνσταντίνος Καλλίμαχος και η Αντιγόνη Καλλιμάχου (40) έχουν μία κόρη εννέα ετών, τη Μαρία-Φωτεινή, η οποία εδώ και οκτώμισι χρόνια πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνιας μορφής βαριά και φαρμακοανθεκτική επιληψία (Σύνδρομο Ντραβέ). Η Αντιγόνη (Βοηθός Διευθύντρια Δημοτικής) και ο Κωνσταντίνος (καθηγητής - συγγραφέας) είναι δραστήρια μέλη του Κυπριακού Συνδέσμου Στήριξης Ατόμων με Επιληψία και φιλοδοξούν με το ΕΠΙΛΗΨΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ να συνδράμουν ηθικά τους πάσχοντες από επιληψία ασθενείς σε Κύπρο και Ελλάδα, μιλώντας ανοιχτά και επώνυμα στην κυπριακή και την ελληνική κοινωνία αντιστοίχως, για την επώδυνη επιληψία του παιδιού τους, όπως την βιώνουν και την μάχονται. Γι΄ αυτό είναι και πρόθυμοι να επικοινωνήσουν με κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ηλεκτρονική τους διεύθυνση είναι: paragrafos@cytanet.com.cy
Βιβλία του Συγγραφέα στη Βιβλιοθήκη

footer splitter
                 
 
Marginalia
arrows Πού απευθύνεται
 
Ηλεκτρονική Ανάγνωση
arrows Eξελίξεις
arrows Θέσεις, Απόψεις, Συνεντεύξεις
arrows Τα eBooks και οι συντελεστές τους
arrows Οι συσκευές ανάγνωσης και το λογισμικό τους
arrows Η Αλίκη στο Σχολείο των Προκλήσεων (υλικά)
arrows Επιληψία, Αγάπη μου (υλικά)
 
Υπηρεσίες multiimedia
arrows Από το χαρτί (και όχι μόνο) στην οθόνη…
arrows Σχεδιασμός, παραγωγή πολυμεσικού περιεχομένου και σελιδοποίηση
arrows Συγκρότηση eBook
arrows Περιεχόμενο στο Διαδίκτυο: Πέρα από την ιστοσελίδα
footer bot