ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ NEWSLETTER ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
login H ηλεκτρονική ανάγνωση όπως δεν τη "διαβάσατε" ποτέ
Share |
Διαβάστε...:
  Άρχισε η διάθεση των ηλεκτρονικών σχολικών βιβλίων με ενεργά περιεχόμενα  Ζητούνται καθηγητές μέσης εκπαίδευσης για έκδοση σχολικών βοηθημάτων  
περισσότερα...   rss
 
 
Παραλαβή Λογισμικού
Πιστοποιήσεις
 

 
Βρίσκεστε εδώ: Οδηγίες / Πιστοποιήσεις

Περίληψη Άρθρων...

   
 
Αρχική εγκατάσταση

Στη φάση της Πιστοποίησης θα πρέπει να έχετε αγοράσει ένα κουπόνι που σας δίνει το δικαίωμα χρήσης στον Marginalia Composer for Student (MCS) ή στα στοιχεία μιας οποιαδήποτε Τάξης ή και στα δύο αν είστε νέος χρήστης.

Πριν εγκαταστήσετε οποιοδήποτε προϊόν της eAnagnosis βεβαιωθείτε οπωσδήποτε ότι έχετε ήδη εγγραφεί ως μέλος. Συμπληρώστε όλα σας τα στοιχεία επικοινωνίας για να έχετε πληρέστερη υποστήριξη και ενημέρωση.

Αν είστε νέος χρήστης επισκεφτείτε το site μας στη διεύθυνση www.eanagnosis.gr, πατήστε «ΕΙΣΟΔΟΣ» στην «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» της πρώτης σελίδας και μετά πατήστε στο μενού «ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ» της επάνω μπάρας.

Αν είστε ήδη εγγεγραμμένοι πατήστε «Login».

Οι νέοι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν τον Marginalia Composer for Students, μέσω του οποίου θα παραλάβουν αυτόματα και τα απαραίτητα υλικά για τη μελέτη των σχολικών βιβλίων.

Για να εγκαταστήσετε το λογισμικό Marginalia Composer for Students ακολουθήστε τις οδηγίες του μενού «Οδηγίες».

Στη συνέχεια, απαιτείται η Πιστοποίηση του αντίστοιχου προϊόντος, που πραγματοποιείται με την εισαγωγή των Κωδικών.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του προγράμματος θα εμφανισθεί η οθόνη της Πιστοποίησης, στην οποία πρέπει να εισάγετε το email, το password του λογαριασμού με τον οποίο γραφήκατε στο site μας και τον Κωδικό του Marginalia Composer for Student.

Το πρόγραμμα θα σας οδηγήσει στη σελίδα της «Διαχείρισης» για να διαλέξετε την Τάξη που θα Πιστοποιήσετε. Στην οθόνη Πιστοποίησης που θα εμφανισθεί πληκτρολογήστε εκ νέου email, password και τον Κωδικό Μελέτης Τάξης.

Μετά το τέλος των Πιστοποιήσεων είστε έτοιμοι να μελετήσετε.

Επιλέξτε το Μάθημα και το Βιβλίο με το οποίο θέλετε να ξεκινήσετε.

Την πρώτη φορά που θα επιλέξετε κάθε βιβλίο, θα παρατηρήσετε μια καθυστέρηση στην εμφάνισή του. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να γίνει το αρχικό download (ο υπολογιστής σας πρέπει να είναι υνδεδεμένος στο Internet). Η καθυστέρηση αυτή δεν εμφανίζεται όταν το ζητήσετε την επόμενη φορά.

Για να αποφύγετε τις παραπάνω καθυστερήσεις του download αλλά και για να μπορείτε να μελετάτε χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο Internet, σας συνιστούμε θερμά να πάτε στη «Διαχείριση» (που συμβολίζεται με ένα γρανάζι πάνω δεξιά), να επιλέξετε τάξη και να πατήσετε το πλήκτρο «Κατεβάστε τα βιβλία της τρέχουσας τάξης». Τα βιβλία θα κατέβουν όλα μαζί σε χρονικό διάστημα που εξαρτάται από την ταχύτητα του Internet και του υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία, αν έχετε εγγραφεί μέλος στην eAnagnosis, στείλτε μας email στο support@eAnagnosis.gr με ένδειξη για τον τύπο των Windows του υπολογιστή σας.


footer splitter
Προσφορές | eStudy | Χαρακτηριστικά | Οδηγίες
footer bot